1 års dag for A-Hjort smykker fra Pernille Corydon mfl.

Kære Alle,

Jeg er simpelthen fyldt af taknemmelig og STOR glæde for 1 års dag for A-Hjort webshop med Pernille Corydon, Stine A, Louise Kragh smykker mfl.

Taknemmelig for den åbenhed, støtte og enorme kærlighed jeg har kunnet mærke fra jer alle fra første sekund min idé om at starte op som selvstændig spirede.
Tænk at have så mange fantastiske kvinder og mænd i sit liv som går all in på at hjælpe og støtte mig! Jeg bliver altså en smule rørt…. af hjertet TAK!
SIKKE et år – fyldt med de mest fantastiske oplevelser og glæder!
Og så har jeg vist også lært at mega meget hårdt arbejde betaler sig :o)

unnamed (13)
Grandfather’s ring, Small Freshwaterpearl ring, Cassiopeia ring, Freshwaterpearl bracelet

En særlig tak til Pernille Corydon, som overhovedet gjorde min drøm mulig til at starte med ved at turde tage chancen og sige ja til en fuldstændig ukendt kvinde, der blot mødte op med hendes ipad og en masse gode idéer – TAK fordi du har været med hele vejen – og tak til verdens dygtigste og sødeste Kirsten og Luise, som altid er der med hjælp, hurtige ordrer og godt humør – tak for jer!

imagegen.ashx

Også tak til Stine A og især sødeste Jeanette. Tak til Louise Kragh, Birgitte og Anne-Mette. Tak til Lonnie fra Dyrberg/Kern og til Anja fra Lulu Badulla – jeg er så glad for, at jeg har jer smækre kvinder til at hjælpe mig 🙂

110626430_1520994158117010_6596186888054389287_o

Også en tak til verdens dejligste mand, som har gjort det hele muligt ved at hjælpe mig med den smukkeste, lækreste webshop – og er igang just nu med endnu et lækkert nyt design til shoppen, som I kan glæde jer til til efteråret 🙂
Og så selvfølgelig tak til verdens skønneste ansatte Camilla – du er så hamrende dygtig og inspirerende at være sammen med 🙂

IMG_3008

Som I nok har bemærket, så elsker jeg mit arbejde og smykker.
Jeg håber, at jeg med A-Hjort kan være med til at sprede dansk smykkedesign ud til hele verden, for vi kan altså noget ganske særligt med smykker og design her i Danmark, som de heldigvis også er ved at indse rundt omkring i verden.
Jeg har f.eks. idag lige sendt en Robin earstick fra Lulu Badulla til Holland og et par Behind Pearl fra Pernille Corydon til Singapore.

Verden ligger åben for alle – hvis vi bare gør det – og står sammen på vejen 🙂

Hav en skøn aften,
Knus fra Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.