A-Hjort smykker prøver lykken ;o) Mikset med Stine A og Pernille Corydon!

Kære Alle,

Først en stor tak fordi I tog så godt imod mit sidste indlæg med julegave inspiration – hvor var det fedt at se efterfølgende på A-Hjort webshoppen at I var enig med mig i smykke ønskerne 🙂

Men nu kan jeg simpelthen ikke vente længere!! Jeg er SÅ stolt og meget, meget og mere glad!! – ja hver gang jeg kigger ned på mit håndled, så bliver jeg simpelthen næsten helt rørt!! 🙂

a-hjort

Og hvorfor spørger I så – håber jeg i hvert fald ;o)

Fordi jeg længe har haft en anden drøm med smykker – nemlig en designer drøm – og nu er den endelig kommet til virkelighed, og jeg håber SÅ meget i vil tage godt imod det – og støtte mig endnu engang, som I har gjort så mange gange før 🙂

miks

Her er A-Hjort Anton armbåndet i et miks med Stine A armbånd og Pernille Corydon armbånd

Jeg håber, at alle vil ønske sig dette armbånd – og bære på deres håndled med stolthed, styrke og kærlighed til dem selv – for alle os kvinder ja vi er alle SÅ seje, kæmper det bedste vi kan og fortjener ro, anerkendelse og masser af kærlighed 🙂

Mit unikke Anton armbånd er designet 100% af mig selv. Prisen er 399 dkk.
Armbåndet er i højeste kvalitet med 24 kt. forgyldning ovenpå Sterling sølv 925.
Armbåndet er justerbart til str. 16 cm og 19 cm

Da jeg designede armbåndet var jeg meget optaget af en måde, man kunne minde sig selv om at være god ved sig selv og passe på sig selv i en travl og hektisk hverdag.

En sen aften støder jeg for første gang på ordet CHI, som betyder livsenergi, og som strømmer igennem alt: din krop, sjæl, ånd og alt i universet. – og herfra kom designet ligeså stille frem.
Den lille zirkon i midten af vedhænget er symbolet på dig – og det rundt om er en tyk beskyttelseshinde fyldt med kærlighed, ro eller andet, man selv ønsker, at den skal fyldes op med.

At armbåndet netop kom til at hedde Anton er heller ikke tilfældigt.
Min yngste søn hedder nemlig Anton og har gået SÅ grueligt meget igennem i sine 3 første leveår – herunder brok, eksem, mælkeallergi, ørepine – og han lider derudover af den smertefulde kroniske sygdom børnegigt.
For mig er han det ultimative symbol på livsenergi – han er et livstykke med det største gåpåmod og livsglæde, som dagligt minder mig om, hvor skrøbeligt livet kan være, og at man skal huske at leve i nuet og med kærligheden tæt omkring sig.

Hav en dejlig aften,

Knus Anne

ahjort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.