Christiane Schaumburg-Müller med Pernille Corydon smykker

Juhu jeg har sådan glædet mig til marts måned, fordi jeg vidste at A-Hjort skulle være med i ChriChri magasinets smykke editorial sammen med 9 andre danske smykkebrands/shops. Hvad jeg så ikke vidste før på selve udgivelsesdagen var at 2 af mine andre smykkebrands på shoppen, Louise Kragh smykker og Stine A smykker, også var repræsenteret i artiklen – det var jo bare ekstra dejligt for mig.
Christiane Schaumburg-Müller var den smukkeste model og der kom 3 fantastiske billeder ud af det.

finelines miks1 miks2

Christiane Schaumburg-Müller havde Pernille Corydon smykkerne Large Facet creol, Rain Hook, Brick ring, Silver Pearl necklace, Wide Alliance armbånd og Crossed ring på fra A-Hjort.

Marts har dog vist sig at være en fantastisk måned på flere andre punkter.
Blandt andet har jeg også fået lov til at forhandle de 3 fantastiske danske smykkebrands Maria Zabel, Carré Jewellery samt Dyrberg / Kern smykker – sidstnævnte er lige kommet til salg på shoppen. Maria Zabel kommer online til april og Carré Jewellery til maj.

1477523_1596500577233034_5428932197904140461_n 10422452_1606217552928003_9033850070138946424_n

Også Jewelry&Bobles aften på Havnens Gourmet er blevet afholdt her i marts og gik over al forventning med 85 glade og købelystne skønne kvinder og forrygende foredrag af både politisk ordfører for det konservative Mai Mercado og Anja fra Lulu Badulla smykker.

w

Derudover blev torsdag den 12 marts dagen hvor mine skønne drenge og jeg fik tændt op i havegrillen for første gang i år – og vi har faktisk grillet hver dag siden – det blev dog også lige til en enkelt aften med sen sushi og arbejde med den dejligste manden min.

q

Velkommen til forår, lunere dage og mere dagslys! Hav en skøn dag!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.