Mine personlige Dyrberg / Kern favoritter på A-Hjort

Marts lakker mod enden og snart har jeg været selvstændig i et år med A-Hjort!
Det er simpelthen for vildt hvor det år er fløjet, og hvor der er sket uendelig meget!
Igen vil jeg benytte lejligheden til at takke alle mine kunder og mit fantastiske netværk for jeres kæmpe støtte – uden jer var A-Hjort ikke.
Flere har spurgt indtil, hvorfor det blev netop Dyrberg / Kern, der blev mit næste danske smykkebrand og nedenfor kan I læse hele historien 🙂

I januar måned gik jeg og overvejede, hvilke designere jeg skulle tage ind på A-Hjort som de næste. Jeg havde mange overvejelser og tanker omkring hvilken retning jeg ønskede A-Hjort skulle gå i. Der var dage jeg tænkte én retning og dage jeg tænkte det modsatte.
Men da jeg endelig havde besluttet mig, var jeg målrettet og 100% sikker i min mavefornemmelse.
Jeg ønskede nogle ældre, anerkendte, store danske smykkebrands med masser af krystaller, bling og zirkoner med deres pompøse og mere smykkede designs end de mine hidtidige designere havde. Og samtidig nogle, der kunne være smukke at mikse sammen med og supplere mine nuværende designere godt med.
Da jeg endelig havde lagt mig fast på mine favoritter, skulle jeg i gang med at overtale designerne om, at de skulle være en del af A-Hjort.
Det viste sig at være noget af en udfordring!
Nogen nægtede på forhånd, da de kun lå i fine high-fashion butikker (underforstået A-Hjort var ikke fin nok :o)). Nogle nægtede at ligge ved siden af nogle af de designere, jeg havde i forvejen. Nogle nægtede bare fordi jeg var ukendt og ikke interessant for dem.
Pyha sikke nogle smæk, jeg fik mig der…..
Men jeg havde heldigvis også gode oplevelser herunder med Carré Jewellery (som forhandles på A-Hjort medio maj) og med Dyrberg/Kern smykker.
Begge smykkebrands var så helt utroligt søde, professionelle og imødekommende, og vi faldt straks i hak med god kemi og sparring.

Noget af det jeg elsker ved smykkerne fra Dyrberg / Kern er det glamouriøse, kvindelige og sprudlende. Det er “bling bling” smykker med masser af krystaller, zirkoner og store pompøse designs, som man enten elsker eller hader. For mit vedkommende elsker jeg deres smykker – men ved godt det er et modigt sats at tage for A-Hjort, da Dyrberg / Kern smykker virkelig kan dele vandene. Jeg synes dog, det er det helt rigtige valg med lidt mere kvindelige og voluminiøse smykker i en tid, hvor det minimalistiske ellers er i højsædet, og jeg nyder selv at kunne dresse en simpel sort rullekrave op til det mest festlige look blot ved hjælp af en lækker halskæde eller en stor ring.
Det giver også en ekstra dimension, at man kan mikse det helt enkle eller cool med det mere pyntede eller kvindelige.

Herunder ser du mine personlige favoritter fra Dyrberg / Kern blandet med det vildeste prinsesselook – for jeg må nok tilstå at inderst inde er jeg lidt af en lyserød glimmer prinsesse – bær over med mig 😉

db bling

Ailis øreringe, Fina ring, Jove armbånd, Shine armbånd og Polygonia halskæde

Hav en dejlig aften, knus fra Anne

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.