Et lille juleeventyr om Pernille Corydon og jeg…

Alt for længe siden

Pyhaaaaa det er da helt pinligt det her…. Over en måned siden sidste blog indlæg!!
Håber I kan tilgive mig, for jeg har haft sindssyg travlt på den absolut fede måde! Webshoppen er startet op i Tysklandwww.a-hjort.de, og desuden er jeg ved at få lidt bedre fat i det danske marked, så ordrerne for alvor begynder at komme. Det er SÅÅÅÅ dejligt. Jeg kan slet ikke få armene ned over, at der er så mange derude som elsker de samme smykker, som jeg gør – og oveni købet vil købe dem på min webshop 🙂

Nu til juleeventyret om Pernille Corydon og jeg

imagegen.ashx

Præcis for et år siden i december fik jeg hver søndag den fineste og mest romantiske adventsgave af Anders – og i disse gemte sig hver søndag nye smukke skønheder fra Pernille Corydon 🙂
Det var her eventyret om A-Hjort tog sin begyndelse! For jeg forelskede mig på stedet, som så utrolig mange andre kvinder rundt i verden har gjort det, i disse unikke, smukke og feminine smykker til fantastisk rimelige priser.
Samtidig tænkte jeg; Hvis jeg har det sådan her med smykker – at de kan bringe mig sådan en materiel glæde – så må der være andre kvinder, der har det på samme måde.
Herfra spirede drømmen om A-Hjort smykker videre… Jeg tænkte meget over, hvad jeg selv kunne lide af smykkedesignere. Hvordan jeg bedst kunne lide at bestille og modtage pakker på nettet. Hvordan god kundeservice bør være kernen i alt.
Jeg ønskede at skabe et glimtende smykkeunivers fuldt med inspiration og engagement.
Så en dag i januar tog jeg min bil og kørte til Haderslev, hvor Pernille Corydon, som jeg beundrer meget, har sit kontor. Jeg  var noget nervøs for at møde hende i egen høje person, men hun tog imod mig på den sødeste måde, og var jo heldigvis blot en helt almindelig stille, skøn, klog og rolig kvinde.
Sandhedens time var nu kommet. Hvordan skulle det gå med blot lille mig, min ipad og et par håndskrevne noter, men jeg åndede lettet op 4 timer senere og kørte lykkelig mod Odense igen.
Sådan gik det til at eventyret om Pernille Corydon og jeg endte lykkeligt med at hun blev min første danske smykkedesigner på A-Hjort.

Lidt julegaveinspiration

Her til sidst har jeg glædet mig sådan til langt om længe at give jer mine bud på årets absolut bedste smykke julegaver fra et par af de designere, jeg har på shoppen.

1. Pearl bracelet fra Pernille Corydon er et sikkert julegave hit! Jeg er især fuldstændig vild med, at det kan twistes, så det får et rigtig fedt udtryk.

blog 1

2. Stine A’s 2 Big White Pearl earrings er SÅ smukke og unikke. De kan bruges til både hverdag og fest. Samtidig er de luksuriøse og feminine i deres look. Det er ingen hemmelighed at disse øreringe har været mine favoritter længe – og vil fortsætte med at være det langt ind i det nye år.

blog 2

3. Von Lotzbeck’s 14 karat guld kollektion er en supergod julegaveidé til de, der ønsker den rene ægte vare og ikke forgyldninger og legeringer. Det er klassisk og holdbart i utallige år frem. En smuk investering i luksus og tidløs skønhed. Her ser I nedenfor hendes smukke og enkle Muffin ear sticks.

blog 3

4. Enamel O-ring fra Louise Kragh SKAL bare med på julegavelisten, fordi den er unik i sit lækre grafiske men alligevel bløde og feminine udtryk, og fordi den gør enhver kvindes hånd endnu smukkere. Et absolut musthave – også til julegave!

blog 4

Jeg håber ikke I har købt alle jeres julegaver allerede….. ?? Hvis ikke så kan I se flere af mine forslag til julegaver lige her:
Pernille Corydon julegaver
Stine A julegaver
Von Lotzbeck julegaver
Louise Kragh julegaver

Hav en fantastisk jul og pas godt på hinanden. Det er vel i bund og grund dét julen handler om: At nyde sine nærmeste og vise sin taknemmelighed over livet og over de elskede man har i det!

insta3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.