Favorit ringe fra Louise Kragh, Pernille Corydon, Stine A, Von Lotzbeck og Byjuliestokholm

Favorit ringe fra Louise Kragh, Pernille Corydon, Stine A, Von Lotzbeck og Byjuliestokholm

Jeg har længe haft lyst til at dele mit bud på mine favoritringe fra hver af de danske smykkedesignere på A-Hjort med jer her på bloggen – og i dag skal det så være 🙂

10

Fælles for de 6 ringe jeg har valgt er, at de hver især siger noget om, hvem designeren bag er, hvad designeren står for, og at det både er en moderne og unik ring, men samtidig en ring, der er holdbar mange sæsoner endnu – altså et rigtig godt køb også på den lidt længere bane.

 1. Louise Kragh Enamel O-ring
  Denne smukke klassiske ring faldt jeg for første gang jeg stødte på Louise Kragh smykker. Den har det lækreste grafiske, unikke design, og jeg synes den er så flot på ens pegefinger eller langefinger. Viser på smukkeste vis Louise Kraghs sans for det grafiske blandet med blødere former.
  15
 2. Von Lotzbeck Square Puzzle ring
  En stor flot statement ring, hvor du er helt sikker på at få opmærksomhed. Den er topcool og viser hvordan designeren Marie bag brandet arbejder med det eksklusive og det moderne i sine designs.
  17
 3. Byjuliestokholm Knot ring
  En ring, der afspejler guldsmed Julies enkle og feminine stil. Jeg synes, det er så fint med den lille knude som en lækker detalje på en helt enkel ring.
  11
 4. Louise Kragh Enamel ring
  Lillesøsteren til Enamel O-ringen. Så fin og smuk på ens lillefinger eller på ens yderled.
  12
 5. Stine A Big Feather ring
  En ring inspireret af naturen med en lækker blanding af det rå med det feminine og klassiske, som er noget af det, der virkelig kendetegner Stine A’s smukke designs.13
 6. Pernille Corydon Brick Ring
  Pernilles smukke Brick kollektion er en helt fantastisk kollektion, hvor hun virkelig viser et unikt grafisk look, men i et lækkert feminint design. Hendes Brick ring er en Pernille Corydon klassiker, som man skal eje i sin smykkesamling.
  16

Så kom vi i luften med den norske version af sitet

Endelig er vi kommet i luften med den norske version www.a-hjort.no.
Det har været en af de største udfordringer jeg har prøvet arbejdsmæssigt – og er det til stadighed! Der er SÅ meget indviklet lovgivning og regler om moms og told, så jeg har næsten været ved at give op flere gange! Jeg sidder og kæmper med tolddokumenter og fakturaer mellem selskaber mm. og vil egentlig hellere bruge min tid på smukke smykker og søde kunder, men forsøger at tage det sjove med det mindre sjove :o)

Kvindebrunch Event i Odense

Så nærmer tiden sig for dette fantastiske kvindevent sig med lækker brunch og masser af spændende udstillere med tøj, smykker, make up mm. Jeg vil også være at finde her 🙂
Du kan tilmelde dig på min mail anne@a-hjort.com. Hvis du køber 5 billetter er den 6 gratis!

FB opslag kvindeevent

Tilmelding til nyhedsbrev

Til de af jer der ikke har fået tilmeldt jer mit nyhedsbrev endnu, så skynd jer at gøre det her. For i starten af næste uge kommer mit månedlige nyhedsbrev for november, og i den udgave kan man vinde disse smukke rosaforgyldte “Behind the ear” øreringe fra Pernille Corydon, men kun hvis man er tilmeldt mit nyhedsbrev 🙂
Derudover vil jeg afsløre 2 spændende nye tiltag på A-Hjort i nyhedsbrevet.

q

Tak til

Her til slut vil jeg så gerne lige sige et KÆMPE stort tak 🙂 Tak til alle i mit helt igennem fantastiske netværk, som deler, liker og shopper løs på A-Hjort. Uden jer kunne det her eventyr slet ikke lykkes! Derudover tak til mine mange nye kunder samt følgere på facebook og instagram – hvor er jeg uendelig glad for, I finder det jeg skriver og poster billeder af, interessant. Vigtigst af alt, tusind tak til min elskede mand for hans enorme støtte og tålmodighed og tak til verdens dejligste drenge for at bringe grin og glæde ind i mit liv hver eneste dag <3

Jeg vil idag starte en lækker give away på A-Hjort’s instagram, hvor I netop kan få fingre i min favoritring fra A-Hjort: Enamel O-ring fra Louise Kragh 🙂 Held og lykke!

Like og del gerne 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.