Første ordre til Polen afsendt fra A-Hjort Aps

Juhuuu så fik jeg sendt min første ordre til Polen fra A-Hjort Aps. Et par super smukke Behind the Ear ørestikkere, goldplated fra Pernille Corydon.

behind the ear goldplated

Og så er det jo om 2 dage mine smykker til A-Hjort webshoppen ankommer -jeg er SÅ spændt 🙂
Glæder mig også rigtig meget til at vise jer der kommer på tirsdag den 13 maj til min PRE-SALE aften alle de lækre sager 🙂
Dagens look blev Open Coin ørestikkere og halskæde, goldplated kombineret med den ultra feminine Circle ring også goldplated – begge dele fra Pernille Corydon – sat sammen med en løs råhvid chiffonskjorte, grå bomuldsshorts og en hvid lille pynteblomst for at lyse lidt op på en ellers regnvejrsfyldt forårsdag 🙂

20140507_130526

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.