Dyrberg / Kern Forårs og sommer inspiration på A-Hjort

Dyrberg / Kern inspiration på A-Hjort

Så er vi pludselig i marts måned, og jeg tænker virkelig: hvor er januar og februar blevet af?!!
Månederne er gået så stærkt og blandt andet gået med at få oprettet nye designere og varenumre, ryddet op i alle hullerne fra december, vi ikke nåede dér, og ellers med modeuge og planlægning af markedsføring for A-Hjort i Danmark og Norge samt lidt skiferie med familien.

Vi har fået så enormt mange nye smykkerA-Hjort webshoppen og i butikken i Odense M, at jeg snart ikke ved, hvor jeg skal starte med at vise jer mine favoritter henne, – for der er MANGE!
Dansk smykkedesign er virkelig inde i en helt fantastisk periode, og man kan bare mærke hvordan designerne blomstrer. Det er så skønt!

I dette indlæg har jeg valgt at vise jer mine nye favoritter fra Dyrberg / Kern, da jeg netop tænker, de er ekstra interessante dette forår, da de selv har gang i en helt ny relancering af deres brand på det danske marked.
Som mange af jer sikkert nok husker, havde de kæmpe opblomstring i 90’erne, hvor vi alle skulle bære deres super glimtende ure og store øreringe.
Siden da er salget blevet mindre i Danmark, men vokset meget ude i verden.
Det vil Dyrberg/Kern nu gøre op med!
Jeg har fulgt dem fra starten af denne beslutning/tilgang – og er oprigtig super vild med den mere rå, minimalistiske og enkle stil – hvor de stadig bibeholder det glimtende, luksuriøse og kvindelige, men i en mere ren og moderne ånd.
Priserne har de dog beholdt på et helt vildt godt hverdagsbrug niveau fra 300-500 dkk.

Jeg har lavet en lille video, hvor jeg viser mine ynglings armbånd, ur og øreringe fra Dyrberg / Kern, som I kan se her.

Grunden til det netop blev dette Dyrberg / Kern ur ud af mange er, at jeg er vild med de runde små sorte skiver inde i selve urskiven og det 2-farvede look på uret.
Det gør det mere råt og cool, samtidig med det har bevaret det feminine.
Dyrberg / Kern armbåndene viser lidt det samme; rå, coolness mikset med feminint touch.

ur mm.
På billedet herover:
Laura armbånd, Tetra øreringe, Satine ur

Dyrberg / Kern Tetra øreringene til kun 499 dkk er simpelthen geniale, da de både kan bruges som 2 ørestikkere med krog bagpå (jeg eeeelsker øreringe bagved øret moden :-)).
De kan bruges blot som et par helt fine enkle ørestikkere, og sidst men ikke mindst kan selve krogene sættes sammen med andre ørestikkere også.
De kan altså styles på et utal af måder, og jeg synes, de giver et super lækkert “lige det ekstra pift” til et par helt almindelige ørestikkere.
Se lidt af mine egne miks med Tetra øreringene her nedenfor:

index øreringe

Hav en skøn mandag, knus fra Anne

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.