Fotoshoot til A-Hjort webshop og besøg ved Stine A Jewelry

I tirsdags dragede lille jeg helt fra Fyn til storbyen København for at få taget nogle smukke billeder af Heidi Maxmilling til A-Hjort webshop, og samtidig møde Stine A fra Stine A Jewelry.
Trafikken derover var sindssyg, og jeg var næsten ved at fortryde turen, inden den var begyndt! Det der vejarbejde ind mod København kunne jeg godt have været foruden!!
Vel ankommet til Ryesgade nr. 3 i København, modtages jeg af de to skønne søstre Anja og Heidi Maxmilling fra konceptet http://makeyouover.dk/.
Først får vi aftalt de sidste detaljer omkring Brunch Club arrangement i Charlottehaven, hvor jeg skal deltage med mange af mine smykker fra webshoppen.
Det bliver et fantastisk arrangement – I kan tilmelde jer her: http://www.brunchclub.dk/
Derefter går vi så småt igang med selve fotoshoot’en 🙂
I starten er jeg ret nervøs, men mod slutningen løsner jeg lidt op – og selvfølgelig bliver billederne herefter meget bedre.. I øvrigt blev der spillet Rasmus Seebach for fuld skrue – det hjalp gevaldigt på begynder nerverne 🙂

Her er lidt billeder fra dagen:

_X3A1526 redi _X3A1556 redi

_X3A1578 redi _X3A1589 redi

På billederne bærer jeg smykker fra Louise Kragh, Pernille Corydon, Byjuliestokholm og Stine A Jewelry. Vil især gerne fremhæve Pearl ring og Pearl ring med twist i farven powder fra Louise Kragh – wow de er smukke!
Leaf og Facet curved ringene fra Pernille Corydon, Big White Pearl on Chain samt Two Big White Pearl earring fra Stine A Jewelry og Letter earsticks fra Byjuliestokholm skal også med på favoritlisten!
Alle smykkerne fra billederne fås på www.a-hjort.dk meget snart!

Da vi er færdige, drager jeg ud i den københavnske trafik igen mod Stine A Jewelrys showroom i Lyngby. Jeg modtages i døren af en høj, smuk og storsmilende kvinde; Stine A selv.
Vi snakker, griner og spiser jordbærkage i rigelige mængder, mens vi prøver alle hendes fantastiske smykker i forskellige nye miks.

10626430_1520994158117010_6596186888054389287_o

Sidst på eftermiddagen når jeg et hurtigt smut forbi Anders’ kusines nye lækre interiørbutik Rustique på Jægersborg allé 35. Fransk landstil blandet med hendes egne smukke keramik skåle, fade mm. Slå endelig et smut forbi her, hvis I er vilde med den stil 🙂
Jeg selv fik købt de smukkeste skåle med 🙂

Jeg drager herefter fra København og hjem mod Odense. Skal dog først holde i kø nogle timer på vej ud af storbyen… Ingen kommentarer hertil…
Ankommer lige tids nok herhjemme til at jeg kan nå at kramme, kysse og putte verdens dejligste drenge. Den bedste afslutning på en fantastisk spændende dag!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.