GÆSTEBLOGGER

Hej alle i søde læsere,

 

IMG_3008

Mit navn er Camilla og Anne har spurgt mig, om jeg ikke vil være gæsteblogger og bidrage til hendes blog, med min smykke stil og mine inspirationskilder.

Jeg er 26 år og uddannet PBA i international handel og marketing. I øjeblikket er jeg en del af A-Hjort ”teamet” og hjælper til med online marketing og salgskoordinator opgaver. Som mange af jer ved, så nærmer ”åbningen” af webshoppen sig med hastige skridt og vi har super travlt.

At jeg er endt hos Anne er ikke en tilfældighed. Jeg elsker smykker og mode og kan ikke tænke mig noget bedre, end at få lov til at arbejde med min store interesse hver dag!

Min smykke stil er meget enkel og rå, hvilket jeg synes passer bedst til min personlighed og min tøjstil. Jeg går til hverdag meget enkelt klædt, og føler mig bedst tilpas når mine smykke har samme vibe. I min gymnasietid var alle mine smykker i guld, men det har de seneste år ændret sig drastisk – eftersom de smykker jeg går med nu alle er i sølv, hvidguld, rodineret eller oxyderet

IMG_2999IMG_3012

 

 

 

 

 

 

 

image

Venstre billede: ByJulieStokholm ”Letters” og en gammel halskæde. Højre billede: De store ringe er fra Pernille CorydonsBrik” serie, de små er fra ByJulieStokholm. Armbåndende og uret er meget gamle og er nogen jeg ALTID har på, uanset hvad jeg skal. På nederste billede har jeg lavet et miks af mine favoritter fra Stine A Jewellery, ByJulieStokholm, Pernille Corydon & Louise Kragh, som alle kan købes hos A-Hjort.

Jeg elsker at kombinere min smykker og har ofte rigtig mange ringe på, som i kan se på det højre billede og det nederste billede.

Det meste af min inspiration får jeg via de sociale medier. Jeg er dybt afhængig af Instagram, Pintrest og Tumblr og det er også der jeg får størstedelen af min inspiration indenfor smykke- og modeverdenen. Jeg gemmer de billeder jeg synes er flotte og inspirerende i en mappe på min computer, og går dem ofte igennem for at få gode ideer til nye måder at sammensætte tøj eller smykker på.

Jeg håber i synes det var spændende at læse lidt om mig, måske mødes vi her igen.

– og husk at i kan lade jer inspirere på Instagram, hvor I kan følge A-Hjort via. @ahjort 🙂

Rigtig god dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.