Gaveidéer til konfirmanden fra Pernille Corydon mfl.

Kære Alle,

Rigtig godt nytår og tak for en fantastisk december måned. Tusind tak for jeres kæmpe støtte og engagement. Jeg er så utrolig glad for I er så glade for mit lille smykkeunivers 🙂

Men knap har vi pillet julepynten ned før det vilde januarudsalg går løs – også på A-Hjort med 20% rabat på Julie Stokholm smykker blandt andet!

Og nu vil jeg så ovenikøbet være så meget på forkant, at jeg vil komme med mine favorit gaveidéer til årets konfirmander! Jeg er nemlig selv allerede godt igang med at se på konfirmationsgaver, da min egen niece skal konfirmeres her til foråret.
Til de af jer der ikke magter at tænke på konfirmationsgave idéer endnu, skynd jer i stedet ind på det store Pernille Corydon udsalg på A-Hjort i stedet for.

I andre som endnu læser med kan her nedenfor se mit personlige bud på hvilke smykker, der bliver bestsellers som årets gaveidéer til konfirmanden:

1. Atom ring fra Lulu Badulla er tidløs og så smuk i sit design. Den vil gøre enhver konfirmand lykkelig. Samtidig er den utrolig høj kvalitet med meget langtidsholdbar forgyldning samt selvfølgelig 100% sterling sølv.

2. 3 Pearls earstick fra Pernille Corydon er de fineste ørestikkere som samtidig er topmoderne med smukke ferskvandsperler. En af de kendte bloggere, den søde Julie Von Lyck, har disse som hendes favoritøreringe.

3. Freshwaterpearl bracelet fra Louise Kragh er det smukkeste armbånd. Enkelt og tidløst samtidig med høj kvalitet og moderne design.

4. Double Plain necklace fra Pernille Corydon er en feminin og enkel halskæde, som bl.a det populære site Soundvenue.com har udvalgt som deres gavefavorit.

unnamed

Bemærk i øvrigt at på A-Hjort kan man også finde de topfede herrearmbånd fra Pernille Corydon – så det er jo også en oplagt gave idé til årets mandlige konfirmander.
Du kan iøvrigt se mange flere forslag til konfirmationsgaver fra Pernille Corydon her.

Hav nu en dejlig aften – og snart en dejlig weekend – og husk mit Januarudsalg stopper allerede 10/1-2015, så det er nu du skal shoppe løs 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.