Guld fra Pernille Corydon og Louise Kragh sat sammen med striber er HOT!

Guld og striber er en af mine absolute favoritter her til sommer. En klassiker der aldrig går af mode, og som bare fremhæver det friske og feminine på en fantastisk måde.
Jeg har just købt dette skønne bomuldsstriksæt fra Vila, som er så behageligt at have på –  og sat forgyldt, sølv og ferskvandsperlen til for et enkelt og feminint look.IMG_0419
Jeg er og bliver jo nok en guld pige, og selv om jeg øver mig på den mere rå og moderne oxyderet, så må jeg sige, at når jeg har forgyldte smykker på, er jeg i mit es 😉
I dag har jeg valgt at mikse Louise Kraghs nye smukke ferskvandsperle kollektion (ring, halskæde og øreringe) med nogle af Pernille Corydons mange smukke halskæder (long twisted necklace, short twisted necklace).

IMG_0422

Selv verdens dejligst Anton, der har 1-års fødselsdag imorgen, og som skal fejres i vuggestuen i dag har de lækreste fest striber på, så han matcher sin mor 🙂

IMG_0425

Til sidst vil jeg håbe at endnu flere af jer kommer forbi mit fine hjemmekontor til et glas bobler eller kaffe samt mulighed for personlig vejledning og shopping af de nyeste og lækreste smykker fra Louise Kragh, Pernille Corydon, Von Lotzbeck, Stine A Jewelry og ByJulieStokholm.

IMG_0399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.