September favoritter fra A-Hjort

c600x518

September er måneden, hvor naturens farver skifter til gul/brune nuancer, hvor stearinlysene så småt tændes igen, og aftener og morgenerne bliver mørkere.
Hertil synes jeg de smukke ferskvandsperler og naturinspirerede smykker virkelig passer smukt til, sammen med en stor lækker sweater/lang vamset cardigan i råhvid eller sart rosa og et par lækre læderleggings.

Leaf ring, Pernille Corydon, 400 DKK
Freshwater Pearl Earchain, 299 DKK pr. stk.
South Sea Coin halskæde, Pernille Corydon, 450 DKK
6 White Dots Pearl earring, Stine A, 550 DKK pr. stk.

A-Hjort webshoppen er ENDELIG gået i luften med vores danske version af webshoppen.
Jeg håber snart at den norske og den tyske version følger efter. Jeg venter dog desværre stadig på indløsningsaftalen med Nets, så kunderne kan komme til at betale med betalingskort. Derfor kan man kun betale med bankoverførsel lidt endnu.
MEN nu er jeg igang – igang med at udleve min drøm om at være selvstændig og leve af min passion: smykker og mode. Jeg forsøger at stoppe op et øjeblik og nyde at det rent faktisk er lykkedes ret godt indtil nu!

IMG_0583

I tirsdags havde jeg mit første Jewelry&Bobles arrangement på Havnens Gourmet og det var heldigvis også en meget vellykket aften med over 60 besøgende. Og igår sendte jeg så de første 8 ordrer afsted 🙂

IMG_20140904_160842

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.