A-Hjort webshop med Louise Kragh og Pernille Corydon smykker samt Woonit interiør snart klar!

Så blev det vist tid til en lille update herfra A-Hjort Aps 🙂

Jeg afholdt mit første PRESALE arrangement i tirsdags – og det var en stor succes.

IMG_0365
Rigtig mange skønne og købeglade mennesker havde fundet frem til mit lille hjem, og vi havde en dejlig eftermiddag og aften. Tak for blomster, vin og godt selskab 🙂
Det var helt tydeligt at det specielt var ringe fra Pernille Corydon, der blev prøvet af og på mange gange. Men også Louise Kraghs Earchains i forskellige udgaver var et hit. Til gengæld var der ikke den store interesse for halskæderne. Jeg har i hvert fald lært, jeg skal have mange flere ringe hjemme og i endnu flere forskellige størrelser. Derudover har jeg lært, at det er rigtig godt for folk at få lov til at prøve smykkerne på – her på Fyn er der nemlig ikke nogen steder, man kan prøve så stort et udvalg af både Louise Kraghs og Pernille Corydons smykker.
Woonit var også repræsenteret denne aften – og flere viste stor interesse for hendes superflotte lamper lavet af mahogni finer og med en orange ledning, salgspris 695 dkk:

indretning100

Status på selve webshoppen er at alting tager længere tid end man tror!! Vi arbejder på højtryk med indtastning af varenumre, varetekster, beskrivelser, design af shoppen, programmering, lagerindretning og meget mere – men det bliver simpelthen så fantastisk fedt, når det endelig går live til juni 2014 🙂 Dog tror jeg vi ender med at lade den danske www.a-hjort.dk gå live før den norske udgave, da vores aktieselskab i Norge trækker ud med oprettelsen fra de norske myndigheder.
Til sidst skal det nævnes jeg har fået de fineste forsendelsesæsker, masser af lækkerier at vedlægge samt fine postkort, visitkort osv. til markedsføring.
Anton er startet op i vuggestue i dag, barslen er officielt slut – så alt i alt håber jeg på at være klar inden længe 🙂
Husk I allerede kan bestille direkte ved mig på anne@a-hjort.com – hvis I ikke kan vente til shoppen går live.
I kan bl.a bestille disse super fine bestsellere på PRESALE aftenen:

Louise Kragh Minidot Porcelain earring/earchain, 350 dkk i sølv, 400 dkk i guld/rhodineret, fås i cashmere, powder, orange, black matt og light mint.

minidot0310_matteblack

Pernille Corydon Twisted ring, 250 dkk, fås i sølv, forgyldt, oxyderet eller rosa forgyldt, str. 46, 50,5, 52, 53,5 og str. 56,5.

R110-111

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.