Julehygge og smykke inspiration fra Pernille Corydon, Stine A og Carré mfl.

Julehygge

Juhuuu så blev det DECEMBER måned – og jeg er sådan i julehumør allerede at jeg tænker hvad skal det ikke ende med, når vi når til den 24 december!!

unnamed

Jeg har bestemt ikke altid været sådan et jule overgladt menneske, men noget sker der altså med én, når man selv får børn – og man første gang ser sine børns glædesstrålende øjne ved det mindste, der har med julen at gøre 🙂
Sidste år flyttede nissen for første gang ind ved os her i huset – og det var simpelthen SÅ hyggeligt at gå og planlægge nisseløjer, og se hvor meget Andreas og Anton gik op i det.
Så i år igen er nissen flyttet ind – dette år med endnu flere nisse overraskelser i ærmet 🙂
Jeg har nemlig i år indtil videre fået de bedste idéer fra bloggeren Lortemor 🙂
Lige nu kan I se det seneste nissetricks på A-Hjort instastory her.

nisse
Derudover er stuen allerede fuldstændig fyldt op med julepynt, så vi knap kan komme rundt. Juletræet er pyntet, u-landskalenderen og diverse andre chokolade kalendere fylder også godt op og når klokken præcis bliver 17 sidder vi klar i sofaen til Nissebanden i Grønland.
Jo jo julen med børn er simpelthen det bedste!

Årets Jule smykker

Når man som jeg har en smykkewebshop, så er december måned oveni alt julehyggen også den absolut travleste og bedste måned på året!
Dagene går nærmest kun med at pakke alle vores sødeste og mest fantastiske kunders mange ordrer og med at få lavet en masse effektiv markedsføring, som kan gøre at vi får et så godt salg som overhovedet muligt.

I løbet af oktober og november måned har vi fået fyldt om med en masse nye smukke smykker fra vores mange danske smykkedesignere.
Smykkerne er perfekte både som julegave og som accessories til årets julefrokoster, juleaften og til nytårsaften. Og i år synes jeg virkelig alle designerne har overgået sig selv i lækre designs!
Jeg har hver dag forelsket mig i nye lækre styles og synes virkelig, vores butik og lager er SÅ fyldt op med smukke smykker, at det nærmest er umuligt at vælge nogle få favoritter ud.

Men jeg har alligevel forsøgt mig med lidt inspiration til årets julegave indkøb og julefest smykker fra A-Hjort her:

Smykkerne er fra Zabel Jewellery, Louise Kragh, Kranz & Ziegler, Stine A, Carré og Pernille Corydon og uret er fra Dyrberg/Kern.

Der er ingen tvivl om at denne sæson skal alt helst være med stjerner, hjerter og andre ting fra jordens, dyrenes og himlens verden.
Derudover skal der helst være masser af zirconer, diamanter, rubiner eller andre ædelstene.
En anden tendens der fortsætter endnu er det personlige look hvor man f.eks. har ens eget stjernetegn som armbånd, et vedhæng med sit barns forbogstav eller mikser en lækker personlig halskæde med forskellige lækre vedhæng fra forskellige designere.

Her til slut vil jeg ønske jer alle en fantastisk weekend

– og lige opfordre jer til at deltage i Christina Dueholms lækre A-Hjort giveaway lige her.

Knus fra Anne

weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.