Lækreste armbåndmiks fra Stine A, Louise Kragh og Pernille Corydon

Kæreste Jer,

Undskyld jeg – ligesom samtlige andre modeblade, bloggere og smykkedesignere – spammer jer med armbåndmiks i disse uger, men jeg kan simpelthen ikke lade være!!
Der er absolut ingen tvivl at armbånd miks er dette forårs hotteste trend.
Jeg er fuldstændig VILD med den stil og de miks muligheder, man kan lave netop med forskellige armbånd fra A-Hjort, – så ja I slipper altså ikke for mit favorit armbåndmiks fra Stine A, Louise Kragh og Pernille Corydon lige her:

unnamed
3 Freshwaterpearl bracelet, Candy bracelet, Mini Coin bracelet, 6 Big dots bracelet
Enamel ring, V Tinsel ring, Open 6 dots ring, White Pearl dot ring

Når det så er sagt, så havde jeg faktisk selv brug for at lave et top lækkert smykkemiks her til aften, som jeg kunne sidde og nyde, mens jeg taster og rydder op i det mest indviklede en selvstændig desværre også skal lave: Bogholderi!!
Det er noget af det værste jeg ved, og jeg har virkelig brug for noget pænt at kigge på imens!! Jeg synes helt klart det hårdeste ved at være selvstændig er alle de regler, love og bogholderi krav man skal leve op til! Det kan nogle gange dræbe enhver kreativitet!

Jeg håber, at jeg om få uger kan præsentere jer for de smykker fra det danske smykkefirma Carré, som jeg har valgt til webshoppen.
Jeg glæder mig helt vildt til at se, hvad I synes om dem.
Indtil da må jeg nok desværre begrave mig lidt i bogholderi.
Dog har jeg også nogle rigtig spændende blog samarbejder både i Danmark og i Norge (med god hjælp fra verdens dejligste Camilla), som jeg snart kan præsentere for jer.

Hav den skønneste aften,

Knus fra Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.