Louise Kragh smykker ankommet – I’m in www.a-hjort.dk heaven :-)

Så ankom Louise Kragh smykkerne – og jeg er jo fuldstændig forelsket i det hele – det er så utrolig feminint, farverigt og nytænkende – fyldt med liv og varme. Hvert eneste smykke er noget ganske særligt, fordi jeg ved, der har siddet en skøn kvinde og produceret ved egen håndkraft alle disse herligheder! Farverne er noget ganske særligt synes jeg – jeg er vild med varmen og alligevel det kolde mikset til f.eks den lækreste light mint eller powder farve.
Tror virkelig inderligt på, at de her smykker vil blive elsket af utallige kvinder verden over for deres unikke og nordiske look.
Enamel serien er en anden af mine favoritter – så utroligt elegant snoede og buede guld, rhodineret og sølv smykker. Tænk at kunne designe så lækkert! Anyways så er jeg så heldig smykkerne snart kommer til salg på min kommende webshop www.a-hjort.dk.
Mine personlige favoritter – Pearl rings mikset og Enamel ring fra Louise Kragh, alle i forgyldt:

20140508_152741

I øvrigt havde Anton – min yngste basse også en helt fantastisk stund med at rode og rive i alt pap og papiret som smykkerne kom i 🙂

20140508_142229

Og så skal I da lige have et billede af alle lækkerhederne fra Louise Kragh:

IMG_0344 IMG_0349

Bemærk min topfine nye emballageæske produceret af STOK emballage med mit eget logo på siderne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.