Mascha Vang vild med Stine A og Pernille Corydon fra A-Hjort

Idag var det endnu engang tid til at drage tidligt afsted og mod København.
Jeg skulle mødes først med de søde piger fra Stine A Jewelry og derefter med Mascha Vang.

Jeg har i flere måneder forsøgt at få et møde i stand med Mascha Vang, og da hun endelig sagde ja, blev jeg SÅ glad og sprang straks ind i bilen mod København med en stor æske fyldt med de lækreste smykker fra A-Hjort, som Mascha Vang selv havde været med til at udvælge på forhånd.

unnamed (1)

Kl 11.30 ankommer jeg til hendes kontor, hvor hun selv og hendes søde assistent tager imod mig.
Ekstra bonus på kontoret er at mit tidligere store slankekur idol Anne Bech (før jeg fik barn nr. 2 og valgte at blive selvstændig, og dermed sidde alt for meget stille foran computeren :o)) også var der.
De prøvede alle ivrigt smykkerne, og synes de var så smukke.
Vi havde et rigtigt smykke, grine og sludre møde
. Jeg var dog pænt nervøs, så måske jeg kom til at snakke lidt for meget og lidt for hurtigt….. :o)

unnamed (2)unnamed (7)

Mascha Vang valgte følgende favoritsmykker fra Pernille Corydon, Stine A og Dyrberg/Kern:
Rain Hook øreringe, 3 Pearls ring, Freshwater Coin halskæde, 6 Big Dots armbånd, 2 White Dots Pearls armbånd, 6 White Dots Pearl øreringe, 7 Dots øreringe, Emilia ring og Spire øreringe.

unnamed (4)unnamed (3)

Hun var meget begejstret for det feminine look, ferskvandsperler og for flotte farvede ædelsten.

Anne Bech valgte at købe et par af de smukke Behind Pearl fra Pernille Corydon.

Det var virkelig en oplevelse at møde en af Danmarks største bloggere og se i virkeligheden hvor sød, jordnær og professionel, hun var. Jeg kunne mærke, at hun gik op i at få de rigtige billeder og gode notater til hendes eget blog indlæg om A-Hjort.
Derudover er hun altså sindssyg smuk in real life og også helt tæt på!

Jeg glæder mig fuldstændig enormt til at læse, hvad hun skriver om A-Hjort og til at se, om hun vælger at have nogle af smykkerne på til Danish Beauty Awards imorgen.

IMG_2962

Ihhh ser just nu at hun allerede har nævnt lidt om vores møde idag med de fiiineste billeder – det tegner godt 🙂

Hav en skøn aften,

Knus fra Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.