Mors dag inspiration

I love You necklace, Enamel Copenhagen

Fejrer I Mors dag ved jer?

Jeg synes egentlig tanken er rigtig smuk om en Mors dag.
Man vil f.eks gerne vise sin mor eller moren til ens børn, at man sætter pris på dem og på deres enorme indsats – for det ER en stor indsats at være MOR! Jeg selv er Mor til 3 og ved, at der bare aldrig er timer nok i et døgn, og at man altid føler, man kan gøre det bedre, end man gør.
Alene derfor synes jeg, man fortjener en medalje!

Spørgeundersøgelse på A-Hjort Instagram og Facebook

I mandags lavede jeg en lille spørgerunde på A-Hjort’s Instagram og Facebook om man gav gaver på Mors dag og svaret var klokkeklart:
83% svarede ja mens kun 17% svarede nej. Så hvis man ser det udfra min lille undersøgelse, er der mange kvinder der kan se frem til noget særligt på Søndag den 10 Maj i år i Danmark 🙂

Og som den kæmpe smykke elsker jeg er, håber jeg selvfølgelig rigtig mange vil ønske sig og få smykker i gave – fra A-Hjort naturligvis ;o)

Herunder kan I se mine forslag til Mors dag smykker i år – husk A-Hjort som altid sender med gratis fragt (inkl. hjemmelevering) og gratis smuk gaveindpakning inkl. personlig hilsen på et fint kort 🙂

Jeg håber alle skønne mødre derude får en fantastisk Mors dag, hvor de bliver ekstra godt forkælet – og husk alle mødre bør forkæles lidt hver dag året rundt også ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.