November favoritter på A-Hjort fra bl.a Louise Kragh og Pernille Corydon

November Favoritter på A-Hjort

Så er efteråret for alvor over os med kortere dage, mørke eftermiddage og morgener, men også med mere hygge indendørs, stearinlysene tændt, tæppe over benene i sofaen, se diverse gode tv-serier – alt imens bladene udenfor falder af træerne i de smukkeste farver.
Nedenfor ser I mit bud på novemberens favoritsmykker på A-Hjort.
Jeg synes det er super hot at blande det luksuriøse med det afslappede, og at detaljer som smukke, velplejede læber og  negle er vigtigt for det helt rigtige look.
Sæt rigtig gerne de smukke ferskvandsperle smykker sammen med en lys rosafarvet lipgloss og en sort neglelak.

nov fav.

På billedet ses Freshwaterpearl earstud – en supercool ørestik nyhed fra Louise Kragh samt hendes smukke Freshwaterpearl bracelet.
Derudover ses Pernille Corydons Small Multicoin earstick og Von Lotzbecks lækre signaturring Nobel Ring Wide.

Ny smykkedesigner på A-Hjort

En anden november favorit er det helt fantastiske supercool danske smykkebrand Lulu Badulla, der forhandles på A-Hjort fra medio november 2014.
Det fejres med en skøn releasefest 27/11-2014 kl 19.30 i mit showroom i Odense med bobler og tapas samt lækre smykker og særlige rabatter på kun denne aften (få pladser tilbage – tilmelding på anne@a-hjort.com).
Jeg er så stolt over at et så tophipt, sejt brand vil være en del af min webshop, og glæder mig helt vildt til at høre, hvad I synes om det.

3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.