Ny Spring/Summer collection 2015 fra Louise Kragh

Så var jeg lige så heldig at søde Anne Mette fra Louise Kragh slog vejen forbi Odense med alle de smukke nyheder fra den nye forårs/sommer kollektion 2015 Louise Kragh.
Det var en super hyggelig formiddag, hvor vi også fik nydt lidt lækker tapas fra mit ynglingssted Rosticceria og et enkelt glas bobler til 🙂
Som nyopstartet har jeg jo ikke uanede penge at købe ind for – desværre – så jeg måtte øve mig i begrænsningens kunst – en kunstart min mand Anders nok vil mene jeg ikke er ret god til, når det kommer til børnenes legetøj f.eks. Men som sagt ville jeg SÅ gerne have haft fingre i endnu mere fra Louise Kraghs nye kollektion, men jeg har helt klart fået indkøbt de smykker, jeg bare måtte eje på webshoppen heldigvis.

Med Louise Kraghs nye kollektion går hun virkelig i en ny fantastisk og spændende designmæssig retning.
Hun har længe fornyet sig fra sine klassiske stjerne og porcelænsperle smykker, men med denne kollektion slår hun sin nye stil 100% fast, og har virkelig formået at lave den lækreste kollektion i mine øjne.
Kollektionen er helt utrolig skarp i sit design, nyskabende og ren luksus i kvalitet og materialevalg.

Her er mine personlige nye Louise Kragh favoritter:

LK nyheder

3 Freshwaterpearls earring
– SÅ smuk! En absolut Louise Kragh Must have!

Pearl Cashmere earring
– Denne ørering forventer jeg mig så meget af!
Det er mere populært end nogensinde før at bære de her slags stave med en perle i hver ende man tager igennem øret. Denne udgave har så oveni købet en håndlavet porcelænsperle i den lækreste farve i den ene ende. Kan man andet end forelske sig?

Freshwater 3 pearl necklace mix
– en Louise Kragh klassiker i de lækreste forårsfarver

Long Enamel necklace
– Dette må nok være min absolute favorit – det er SÅ elegant og femin en halskæde, hvor jeg får 2 halskæder i den samme halskæde. Stilrent, tidløst og supercool!

enamel-01-01_720x720_72_RGB

Se i øvrigt mit Louise Kragh udsalg lige her, hvor jeg har 30% rabat på udgående styles på A-Hjort.

Hav en skøn dag 🙂 Don’t forget to sparkle ;o)

ele

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.