Om Anne Hjort Lund’s blog

_q1a3072

Velkommen på min blog 🙂

Her vil jeg skrive rigtig meget om min store passion; SMYKKER. Blandt andet vil jeg komme med forslag til smykkevalg og indlæg om mine egne valg af smykker i løbet af ugen.
Men derudover kan du også følge mig i mit helt nye forretningseventyr med opstart af egen webshop i Norge og i Europa, og så kan du også følge min hverdag med min mand Anders og mine 2 drenge Anton og Andreas fra henholdsvis november 2011 og juni 2013.

A-HJORT er en international webshop, der sælger danskdesignede smykker til hele verden fra Pernille Corydon, Stine A Jewelry, Louise Kragh, Dyrberg/Kern smykker og mange flere 🙂
A-Hjort så sit lys i efteråret 2014 og ejes af Anne og Anders Hjort Lund – deraf navnet!

Min store drøm med webshoppen er at lave den så personlig som muligt og samtidig formå at få bredt dansk moderne smykkedesign ud til hele verden. Det jeg har på min shop afspejler, hvem jeg selv er, og hvad jeg selv kan lide. Jeg har selv nøje udvalgt og prøvet hver eneste af de smykker og produkter, jeg sælger.

For mig er det vigtigste, at hver ting eller smykke har sin egen historie og personlighed.
Høj kvalitet, unikt design og håndlavet i Danmark er nogen af mine vigtigste kriterier.

Jeg vil give hver eneste kunde en positiv oplevelse, når han/hun handler ved mig lige fra det første klik på shoppen, til bestilling, service og leveringen. Du er altid velkommen til at maile eller ringe til mig, hvis du har ris eller ros. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker hjælp til valg af smykker – f.eks. miks og match muligheder – så kontakt mig endelig også.

I mit butik i hjertet af Odense har du også mulighed for at komme forbi og lade dig inspirere – eller købe lige det smykke du drømmer om.
Det er også muligt at booke mig til en hyggelig aften med smykkekøb og bobler.

Derudover afholder jeg 2 gange årligt Jewelry&bobles arrangement.
Her vil der være smykkesalg, lækre små retter, bobles samt networking med andre skønne kvinder. Find flere omlysninger om dette på A-Hjort Danmarks facebookside.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.