Om at give op – og så alligevel SLET ikke! Jeg elsker jo Pernille Corydon og alle de andre :-)

Kære Alle,

Så er der gået ALT for lang tid igen siden sidste blog indlæg! Det er SÅ svært at finde tid til det i en travl hverdag med shoppen og de kære små krapyler.

Her til aften læste jeg dog et blog indlæg http://twinpeaks.dk/2015/06/lidt-om-godt-og-daarligt-humoer/ som fik mig til at tænke lidt over tingene og tvang mig til tastaturet, fordi jeg havde så meget på hjerte pludseligt!
Mette Marie – eller Fru Lange, som hun også kaldes, er en blogger, jeg følger, elsker at læse og er enig i til tider og utrolig uenig til andre tider. Det er netop det fede ved hende, at hun vækker ens holdninger til live – om man kan lide det eller ej.
Hun skriver, så man tvinges direkte eller indirekte til at tage stilling.
Og i aften var ingen undtagelse!
Jeg faldt over det hun skriver omkring at være glad for sit liv og kun huske det positive.
Det er fuldstændig som at læse om Anders og mit syn på virkeligheden.
Jeg husker altid kun det hyggelige og romantiske fra vores liv, såsom når drengene får hysterisk grineflip midt i aftensmaden, eller når vi er på vores rejser, hvor jeg kun husker alt det skønne som solnedgangen, swimmingpool turene, de skønne legestunder og de lækre drinks, mens drengene legede i sandet, hvor Anders derimod husker de skrigende unger og deres sure mor, der er overtrætte på vej hjem til hotellet.

unnamed (2)

Faktisk er det ganske med familien som med firmaet. Jeg husker alt det gode, såsom besøget ved Mascha Vang, de skønne kundemails eller søde opkald og besøg i butikken og mine skønne leverandør besøg fra f.eks Pernille Corydon – eller turen til Chrichri i sidste uge.
Jeg husker ikke det manglende salg, pengeproblemerne pga. for dyr emballage, for meget markedsføring og alt for mange naive rabatter.
Det er kick’ene jeg husker – de dage, der gør mig helt høje af kærlighed og spændende mennesker.

17683_1636757639873994_1985073158489385450_n

Jeg arbejder dag og nat og har gjort det i over et år nu – men det er friheden og glæden ved at kunne holde fri, når jeg vil, der er det, jeg husker bedst. Kald mig bare naiv og positiv 😉
Med et liv som selvstændig har man aldrig fri.
Det fylder alt i ens hoved, og pludselig kan man stå ved gyngestativet i haven med drengene med en lys ide til éns næste instagram opslag – skørt men sandt – og pisseskønt!

Det jeg tager med mig fra fru Langes blog er netop, at man ikke er forkert på den, blot fordi man fokuserer på det positive! (og hurtigt glemmer havregrøden på hele ens stuegulv, ens yngstebasse, der skreg og var hysterisk, fordi bilens hjul ikke drejede rigtigt, eller én selv, der så alt for tyk ud i en bluse)

Når Anders og andre kloge hoveder i min tætte omgangskreds spørger mig ind til strategier og planer for A-Hjort, så er mit svar, at jeg drømmer om at få succes i Norge, Tyskland og Danmark.
Jeg kæmper mig langsomt vej dertil med fejlslagne reklamer i forkerte medier, og måske ikke de rette bloggere fra starten af – men pointen er sku’ jeg prøver noget 🙂
Jeg sætter mig ikke bare og tænker “nå, det går da meget godt det her” – nej jeg prøver alt muligt af (også selvom jeg kommer til at bruge alle mine penge på det, ups!!) – og så er glæden også så meget desto større, når jeg så rammer rigtigt som med f.eks Mascha Vang eller Hedda Skoug i Norge.

11159992_907099136109576_7936290185244218801_n

At ramme rigtigt i markedsføringsverden er et game, hvor man er nød til at prøve sig frem, og hvor gevinsten af det først ses meget senere end man tror, eller måske slet ikke.

Om lidt er det jule og efterårsindkøb for mig – fuldstændig crazy allerede at skulle forholde sig til, om I har lyst til at handle hos mig til jul, og om hvor meget i vil købe. Men jeg håber I vil hænge på og hjælpe mig til at opnå min drøm.

Jeg giver ikke op, selvom jeg nogle dage kommer til at råbe det et par gange til Anders, når pakkerne strander med Postdanmark, eller en kunde ikke har fået det, som hun ønskede.
Jeg vil altid gøre det ypperste for mine kunder. Det er her jeg vil skille mig ud!

Jeg er MOR med det største M, men må indse med det år der er gået, at jeg også er så meget andet. Jeg er den, der får et kick af at møde Mascha Vang, eller når en stor ordre modtages, eller når jeg køber lige nøjagtig de smykker ind, som viser sig er dem, I også kan lide.

Jeg er den, der er meget træt og slidt – og skal huske at tanke op, når dagene går for stærkt.
Jeg er den, der er småstresset af sind og enormt følsom, når tingene ikke går min vej.

Og så er jeg den, der fremfor alt elsker mine drenge og ønsker det bedste for dem og for A-Hjort.

Hav en skøn søndag aften – jeg håber I vil tage godt imod mit mest personlige blogindlæg til dato 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.