Om at vente.. og vente.. på www.a-hjort.dk

Så blev det mandag den 2 juni 2014 – dagen hvor jeg troede, jeg skulle gå i luften med min nye webshop med de lækreste hippe smykkedesignere vi har i Danmark i øjeblikket; Von Lotzbeck, ByjulieStokholm, Louise Kragh, Stine A jewellery og Pernille Corydon smykker.
Men som de fleste nok har bemærket er websitet stadig ikke klart!
Jeg kan intet gøre, for det er det tekniske og Nets mv. der mangler, men ærgrer mig hver dag over tabt tid, fortjeneste og spændende opgaver, der bare ligger der foran mig og venter.
Hele mit liv har jeg altid haft svært ved at vente på noget. De som kender mig vil vide, at når jeg har fået en idé, så skal den helst være ført ud i livet dagen før jeg fik den! Jeg er stærkt følelses – og impuls styret – og det er faktisk en både svag og stærk side, synes jeg. Svag fordi jeg nogen gange handler overilet, men en kæmpe fordel fordi jeg får ting til at ske og gå i opfyldelse. Derfor er det ekstra svært med denne ventetid, da det er ude af mine hænder hvornår websitet er klart. Jeg selv er derimod mere end klar, lageret er fyldt, designere, tekster og markedsføringsmateriale på plads og mit fine hjemmekontor venter blot på, at ordrerne vælter ind, så jeg kan få pakket smukke smykker i mine fine æsker og gøre en masse mennesker glade.
I øjeblikket arbejder vi med en deadline, der hedder 1 juli 2014 – så vil I ikke nok love mig, at I sammen med mig holder ud, venter spændt og stadig støtter op om min webshop? Jeg har brug for at I alle hepper højt og inderligt – for vil så super gerne have succes både her i Danmark men også i Norge og gerne i resten af verden. Så HEP HEP HEP – så vil jeg vente lidt endnu sammen med jer 🙂

Lidt inspiration til dagens smykker skal I dog ikke snydes for – i dag står den på fuld power på farverne krydret med masser af sølv og oxyderede tynde ringe – sommer og sol “here I come” 🙂

IMG_0386

De yndigste earchains med orange porcelænsperler og kæde i sølv (425 dkr), samt matchende halskæde (250 dkk) og armbånd (150 dkk) med nylonsnor er alle fra Louise Kragh‘s smukke håndlavede Pearl kollektion. Ringene er fra Pernille Corydon, og jeg har blandet mellem hendes forskellige kollektioner, men de tynde ultrafeminine af dem i sølv og oxyderet for det synes jeg står flot til det mere markante orange.
Bemærk lige Mini Silver Pearl ringen – som er utrolig flot på ens tommeltot.
Smykkerne er på lager ved mig – og kan bestilles på anne@a-hjort.com med dag til dag levering 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.