Pernille Corydon og Stine A Jewelry – efterårets tendenser

imageGen.ashx

Har just siddet og bestilt fra Pernille Corydons nye efterårskollektion til shoppen, for nogle uger siden havde jeg besøg af Louise Kragh, der viste deres nye kollektion – og igår fik jeg så smykker leveret fra skønne Stine A Jewelry – og der er vist ikke længere nogen tvivl for mig om hvad dette efterårs tendenser indenfor smykke moden bliver.

For mig er kodeordene: Natur, Ferskvandsperler og grafiske former.

Naturen og ferskvandsperlen symboliserer blandt andet det feminine og det varme, det følsomme og sårbare i kvinden. Hvor de grafiske former er et perfekt modspil også i dette efterårs smykker – afspejlinger af den mere rå og stærke side af kvinden med de direkte og rene linjer.

Natur i form af blade, sommerfugle, regnvejr og de bløde kurver fra markerne. (Billeder af Pernille Corydons nye Leaf ring og halskæde)

leaf halskæde PC Leaf ring PC

Ferskvandsperler i alle afskygninger – som øreringe, i earcuffs, i ørehængere eller som vedhæng og i en ring – der findes alverdens muligheder – bare det inkluderer PERLEN – i rosa eller hvid. (Billede af mig med Stine A Jewelrys White Pearl on chain earring)

IMG_0465

Grafiske former findes også i dette efterårs smykker især i udformningen af ringene ser man det. (Billeder af Pernille Corydons nye Facet curved ring og Crossed ring)

rhodineret facet ring PC

Derudover er jeg så glad for at rhodinering virkelig er på vej frem – det er en super holdbar lak ovenpå sølv, som giver et maks lækkert råt og stilfuldt look.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.