Pernille Corydon og Stine A Jewelry miks og match

Jeg bliver så utrolig glad, når jeg ser at modemagasinet Elle i August 2014 udgaven viser et billede af Stine A Jewelry mikset med Pernille Corydon smykker!!

blog

Det er jo NETOP der jeg vil hen med min webshop; – at man kan mikse og matche alle de smykkedesignere jeg har udvalgt til siden på kryds og tværs for et personligt og unikt udtryk. Flere forslag til Pernille Corydon og Stine A Jewelry miks findes snart på www.a-hjort.dk
Jeg selv elsker i øjeblikket at mikse Stine A Jewelry’s guldbelagte ferskvandsperlekollektion med Pernille Corydons smukke lyse skinnende sølv.
Her er det fra Stine A Jewelry efterårets favorit 2 Big White Pearl earring, 2 White Dots Pearl bracelet og Petit Snake earring i forgyldt, sat sammen med Pernille Corydons Wide Alliance Bracelet og hendes helt nye smukke Leaf Ring i sølv.

IMG_0512 IMG_0506

Jeg har selvfølgelig alle disse skønne smykker på lager og i mit showroom i Odense M – så kom glad og køb ved mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.