September favoritter fra A-Hjort #2

Sidste dag på ugen og det skal fejres med et smykke miks 🙂

Seprember favoritter #2

1. 3 Dots earring / Stine A Jewlery 2. Twisted Pearl ring / Louise Kragh 3. Facet curved ring / Pernille Corydon 4. Long necklace and short necklace / Von Lotzbeck 5. 3 Rivets Chain earring / Stine A Jewlery 6. Nobel ring wide  / Von Lotzbeck

Lige så meget som jeg holder af sommeren og dens varme, nyder jeg også tiden hvor dagene bliver kortere og koldere. Jeg er så småt begyndt at finde mine strikkede og vamsede trøjer frem igen, samtidig med at jeg mentalt er begyndt planlægningen af efterårets indkøb. For mig betyder efteråret at jeg kan tillade mig at gå med endnu flere smykker på en gang og ligge dem i lag.  Her har jeg valgt to enkle kæder fra Von Lotzbeck. Derudover har jeg lige fået lavet hul nr. 3 i begge mine ører og glæder mig til at jeg kan mikse og kombinere oxyderet og sølv ørestikker med kæder, diamanter og ferskvandsperler.

Håber I får en dejlig og solrig weekend. Hos A-Hjort står den på Brunch Club i Charlottehaven nær København, så følge med på Instagram (@ahjort), hvis I vil se hvad der sker og husk at vores webshop altid har åben 😉

// Camilla //

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.