Smykkeforslag til Valentines day fra Pernille Corydon, Louise Kragh mfl.

Så er jeg vel hjemme igen efter 14 fantastiske feriedage på Cabo Verde med mine 3 ynglingsdrenge. Jeg har virkelig nydt at få slappet af ovenpå en hektisk december måned og har fået tænkt en masse nye tanker om A-Hjort, og om hvordan jeg kommer tættere på at blive den foretrukne smykkewebshop for alle kvinder i verden. Nogen vil måske tænke det er lige voldsomt nok at drømme om, men jeg selv tænker hellere drømme for stort end slet ikke at drømme.

En af de mange skønne oplevelser jeg nød på ferien var at have tid til kærligheden, til at nyde roen og en kølig drink, alt imens man sad i solen med havet, stranden og ens drenge, der legede uforstyrret i sandet som ens eneste udsigt.

20150202_171852

Og netop kærligheden er jo det, vi alle skal fejre den 14 februar i år på Valentine’s day – eller i hvert fald nogen af os… Anders, min kære mand, er ikke til den slags amerikansk påtagede traditioner, som han siger… men I andre derude, som måske er mere romantisk anlagt, får her nedenfor mine bedste bud på årets smukkeste Valentine’s day smykkegaver selvfølgelig krydret med kærlighedens farve RØD:

Happy Valentines day

1. Pernille Corydons smukke Mini Heart necklace

2. Von Lotzbecks elegant og tidløse Muffin ring

3. Lulu Badullas feminine Love earsticks

4. Louise Kraghs smukke Enamel bracelet

5. Lulu Badullas supercool nye Robin earstick

Til slut kan jeg lige fortælle, at jeg her efter ferien også er startet op på forårets forskellige nye kollektionsindkøb. I næste uge er det Pernille Corydons nye Spring/Summer collection 2015, der går i luften. Jeg  glæder mig helt vildt til at se, hvordan I tager imod den.
Jeg selv har allerede fundet mine favoritter, som der selvfølgelig kommer et blogindlæg om i den kommende uge.

Rigtig god weekend,

Fra Anne

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.