Sneak peak på Louise Kragh halskæden til mit bryllup – og lækre sager fra Woonit :-)

 

 

IMG_20140422_113225

Sikke en skøn dag det er i dag – først på barsels/samarbejde visit ved www.woonit.dk – hvor jeg fik de skønneste ting med hjem. Jeg er helt vild med Malenes design og overvejer kraftigt om lidt fra hendes samling ikke skal med til Norge og sælges der? Malene designer selv alle hendes produkter. Og det meste producerer hun også selv i hånden – dog får hun, ved de større ting, hendes mand til at lave det. Jeg tror virkelig på hendes lækre ting! Og se lige hvor glade Adam og Anton var for hinanden – det må da være et godt tegn 😉

20140422_102216

Dernæst kommer jeg hjem og hvem banker på få min. efter: Det gør speditøren med min nye Louise Kragh Pearl Lux halskæde i farven grey matt, som jeg skal have på til Anders’ og mit bryllup på lørdag 🙂 Halskæden er håndlavet på Louises lille hyggelige værksted i Århus C –  hver eneste lille porcelænskugle er pudset og afstøbt og farvet i hånden og derfor er denne kæde helt unik og særlig – og hvad passer bedre til ens bryllupsdag end sådan en halskæde!

Apropos bryllup så har bryllupsfeberen vist fået sit ram på mig,  og nogle vil nok mene at jeg stresser en lille smule her i ugen op til den store dag – så send mig lige en kærlig beroligende tanke – eller skriv til mig hvilke ting du synes kunne være fede fra www.woonit.dk at have med på min kommende webshop www.a-hjort.dk

Og hvad synes du om Louise Kragh halskæden til mit bryllup ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.