Sølvsmykker ved A-Hjort

Pernille Corydon sølvmiks

Er sølvsmykker det nye sort?

Rigtig mange skriver de gerne vil se flere sølvsmykker og flere sølvmiks, og jeg tror helt sikkert at sølv er på vej til at blive rigtig populært.
Ofte ser man et salg på helt op til 90% forgyldte smykker mod kun 10% sølv smykker men siden Julen 2019 har noget været anderledes og tallene er ved at rykke sig så sølvsmykke salget øges kraftigt – især blandt de helt unge.
En af årsagerne tror jeg skal findes i hvilket signal man ønsker at sende med sine smykker og sin stil.

A-Hjort sølvmiks

A-Hjort’s kæmpe udvalg af sølvsmykker

Pernille Corydon Eon ring og Small Daylight ring

Ved A-Hjort har vi stort set altid forhandlet alle vores fantastiske smykker fra blandt andet Pernille Corydon, Maanesten og Enamel Copenhagen i både sølv og forgyldt varianter, og du vil stort set altid kunne finde dit ynglings smykke i sølv her.

Skal du konfirmeres i år så synes jeg også sølvsmykker vil være helt perfekt til dit hvide smukke look – læs mere om mit forslag til konfirmations smykker 2020 her

A-Hjort Alma gemstone armbånd, A-Hjort anchor armbånd og Pernille Corydon Baroque pearl armbånd

Er du en sølv eller guldpige?

Man taler ofte om at man er enten en sølv eller guldpige, men den definition håber jeg i fremtiden vil ændre sig, så man i stedet for mikser og matcher sine smykker til sit tøj og mere bruger smykker som accessories der fuldender dit outfit.

Jeg synes feks. sølvsmykker er vildt smukke til et helt sort sæt tøj og guldsmykker er vildt flotte til hvidt tøj.
Med mønstrede og blomstrede looks kan sølv gøre det mere afslappet og casual mens guldsmykker kan gøre det mere festligt og elegant.

Er du mest til sølv eller forgyldt? Kom meget gerne med din kommentar her på bloggen – og kom også gerne med forslag til hvilke sølvsmykke varianter du kunne tænke dig at få vist her på bloggen og på vores A-Hjort Instagram profil?

Hav en skøn weekend ❤️

// Anne

Enamel Little love armbånd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.