Sommersmykker fra Pernille Corydon, Stine A og Dyrberg/Kern

Datoen siger idag 2/3-17 – dvs. det er endelig FORÅR i Danmark – omend vejret ikke er med os endnu, så er lysere dage her allerede, og jeg glæder mig helt vildt til vi skal grille i haven igen, drengene skal bade og pjatte i deres badebassin, og vi skal finde havemøblerne frem 🙂

De sidste par måneder har det væltet ind med de smukkeste smykkenyheder til foråret og sommerens look 2017 fra blandt andet Pernille Corydon, Stine A, Louise Kragh og Dyrberg/Kern.
Jeg synes hver eneste sæson jeg overraskes og glædes og forelskes i nye skønheder!
Jeg nyder virkelig at se at så mange af mine søde kunder ved A-Hjort har det på samme måde.

unnamed

Jeg har forsøgt at udvælge mine helt personlige favoritter herover, som jeg sagtens synes kan supplere ens egne tidligere købte smykker – eller kan skabe et helt nyt look.

Jeg selv mikser altid mine nye smykker med mine faste ældre favoritter 🙂
Og så elsker jeg at mikse alle de mange lækre vedhæng fra blandt andet Stine A og er i øjeblikket fuldstændig vild med hendes smukke Petit Mois vedhæng.

Der har også sneget sig min ynglings drømmefanger halskæde fra Szhirleys ind på billedet, da den så meget fortsætter sin store succes – og så fordi den bare er helt perfekt også til ens bikini look 🙂

Udklip

Snart Weekend – I ønskes den absolut bedste af slagsen 🙂
Jeg selv ligger i de vildeste markedsførings forhandlinger og overvejelser dag og nat i disse dage – og glæder mig så meget til at løfte sløret for jer alle inden længe!

For mig er nogle af de allervigtigste tanker om A-Hjorts markedsføring at jeg hele tiden bevarer troværdigheden og ordentligheden i alt det jeg laver.
Hvilken markedsføring synes I virker bedst for jer?

Knus fra Anne

citat

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.