Spring essentials fra Louise Kragh, Dyrberg / Kern, Pernille Corydon mfl.

Foråret er kommet med lys og sol (vi mangler dog stadig lige lidt varmere temperaturer) – og jeg har endelig haft en forholdsvis rolig formiddag, hvor jeg har kunnet kigge smykkeudvalget på A-Hjort grundigt igennem og fået set på hvilke tendenser og retninger jeg ser dansk smykkedesign gå henimod.

For mig at se handler dette forår primært om at mikse sin helt egen stil og sit eget look.
Der er plads til både den rå og cool kvinde med de sølv og sort rhodinerede smykker og til den farverige type med lækre rosa, grønne og gråtonede perler og zirkoner.
Endelig er der fortsat også plads til guld pigen med masser af bling.

Jeg synes det er SÅ fedt, at vi kvinder kan blande disse typer alt efter humør og lyst – og faktisk lige meget hvilken type smykker du er til –  kan finde netop det rette smykke på A-Hjort!

Ferskvandsperler fortsætter sæsonen ud og godt ind i efteråret og julesalget.

Derudover kommer der rigtig mange smukke farver hen over foråret og endnu flere til efteråret. Det er så skønt at se, at der igen kommer flere farver på smykkerne – og jeg er vild med denne tendens med f.eks. lange øreringe med flotte farvede krystaller og zirkoner.
Eller halskæder og armbånd med farvede sten og små feminine perler i lækre farver.

Slutteligt synes jeg det er fantastisk med de af sæsonens smykker, der er anderledes og nytænkende i designet – og dette har jeg også valgt smykkerne på billedet nedenfor udfra.

På dette billedmiks har jeg valgt at fokusere på den cool og feminine type, og jeg viser dig forårets must-have’s, hvis du er til denne stil.
Alle de valgte smykker findes også i forgyldt – hvilket straks giver et mere luksuriøst og kvindeligt look.

Winberg og Lulu Badulla’s grafiske, nytænkende ringe mikses så lækkert med de rå øreringe med et feminint twist fra Stine A og Louise Kragh. Tilsæt den lækre klassiske halskæde fra Pernille Corydon og en smule bling, stjernedrys og coolness med Dyrberg / Kern armbånd og ur.

spring essentials

På billedet: Shine bracelet, Blink ring, 180 ring, Freshwater pearl mix earring, Freshwater Grey pearl bracelet, Trippel ring, Coin & filled drop necklace, 2 Bullets earring, Petit Harlekin earring, Satine watch.

Se alle forårets smykkefavoritter på A-Hjort her

Hav en skøn forårsdag,

Anne

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.