Stine A smykker og Natasja Crone

KNÆK CANCER lørdag:

For hver ordre på A-Hjort idag (25/10-2014) giver jeg 100 kr direkte til KNÆK CANCER – så hvis du alligevel skulle have nye smykker, er idag en ekstra god dag at gøre det!

I aftenens Knæk Cancer show på TV2 kl 21-22 ser det ud til at vært Natasja Crone vil tage Stine A smykker på.
På Stine A’s Instagram så jeg dette billede af Natasja, hvor hun har den smukke 7 Big Dots ørering på. Stine A’s feminine statement ørering med 7 zirkoner, som følger øret opad.
Det bliver spændende at se, om det bliver denne eller en anden af de mange smukke øreringe fra Stine A, hun vælger.

10365810_10152444611966009_4679761761375315209_n

Mine Stine A favoritter:

Jeg har selv 7 Big Dots øreringen i forgyldt, og har, lige fra jeg så Stine A Jewelry på instagram for første gang, haft denne og så 2 Big Pearl earring som mine personlige favoritter.

unnamed (2)
Begge øreringe er anderledes, nytænkende måder at bære øreringe på, og samtidig fremhæver de ens kvindelighed, og man føler sig bare smuk og eksklusiv, når man har dem på.
Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen: Stine A’s øreringe kan noget særligt: De kan få os kvinder til at føle os smukke og feminine. Derudover kan alle øreringene mikses på kryds og tværs – og man kan lave sit fuldstændig eget unikke look.
Stine A’ øreringe fås selvfølgelig på A-Hjort shoppen 🙂

Spændende nyt inden længe:

Psst…..Hold i øvrigt øje her på bloggen og i vores nyhedsbrev, hvor jeg i næste uge vil afsløre 2 nye fantastiske tiltag på A-Hjort, og også afsløre mere om den næste give away på A-Hjort.

Husk også at tilmelde dig A-Hjort’s nyhedsbrev her, hvis du vil være den første til at få nyt om smykker, events, konkurrencer mm.

Hav en rigtig dejlig weekend derude! Her står den om lidt på arbejdsweekend ved min søde svigerinde og svoger i deres nye hus med efterfølgende god mad og rødvin 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.