Von Lotzbeck og ByJuliestokholm forhandles nu på www-a-hjort.dk

Juhuuu så fik jeg to danske fantastiske smykkedesignere mere på min webshop www.a-hjort.dk. Jeg forhandler nu også Von Lotzbeck og ByJuliestokholm!

Mine favoritter fra Von Lotzbeck er helt klart hendes Muffin earchain i oxyderet sølv til 600 DKK, hendes Orbit ørering i oxyderet sølv, som både kan ligges op af øret eller hænge nedad, til 450 DKK – og så ikke mindst den super seje Square ring i oxyderet sølv til 1200 DKK.

muffin ørering  2 3

Hele kollektionen fås snart på www.a-hjort.dk. Kan du ikke vente så bestil allerede nu på anne@a-hjort.com. Dag til dag levering og fri fragt!

Begge de nye smykkemærker er indbegrebet af feminin elegance blandet med rå materialer, guld, sølv og diamanter.
Jeg har valgt dem, fordi jeg selv er helt vild med dem – og fordi de begge er unikke i deres udtryk og er dansk designet. Derudover går de godt i tråd med Louise Kragh og Pernille Corydons smykker. Man kan mikse og matche alle mærkerne på kryds og tværs – især ringene og øreringene kan man kombinere på et utal af måder – og det er SÅ fedt for kun på den måde kan man lave sit helt eget personlige look. Slut med ens sæt af øreringe, ringe, armbånd og halskæde! Ind med masser af forskellige looks – bland materialer og kollektioner!

Julie Stokholms smykker er i øvrigt alle håndlavet helt fra bunden. Julie selv er uddannet guldsmed og jeg spår hende en kæmpe succes i fremtiden – hun kan noget ganske særligt med de hænder! Følg hende på instagram – hvor du kan se fra start til slut, hvordan hun laver hendes smykker: http://instagram.com/byjuliestokholm

Hav en dejlig solskinsdag allesammen 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.